Få løst dine problemer med din vejrtrækning gennem personlige sessioner.

Du møder høj faglighed, erfaring og ekspertise til at løse komplicerede problemstillinger, du ikke har fået løst endnu. Hvis du er klar til at samarbejde og yde egen indsats. Så  er jeg klar og du er velkommen til at kontakte mig for et forløb med 100% personligt fokus. 

6 gange á 90 min

Sted og adresse:
Fysio360
Gothersgade 137 st.
1123 København K
eller
Online på Zoom

Hvem passer dette forløb til?

Dig der har udfordringer med din vejrtrækning uanset om det er fysisk, mentalt eller følelsesmæssigt og kæmper med noget af følgende:

  • stresset
  • sover dårligt, snorker eller lider af søvnapnø
  • astma, KOL eller Covid-19 problematikker
  • hyperventilation
  • tilbageløbende mavesyre
  • Stram brystkasse og uelastiske lunger
  • dysfunktionel vejrtrækning
  • udmattet og vanskeligheder med at komme oven på pga. stress eller senfølger efter kritisk sygdom.
  • paradoksal vejrtrækning
  • udfordringer med følelser såsom ensomhedsfølelse, angst, vrede eller sorg
  • personlig udvikling gennem bevidst brug af vejrtrækningen.

Hvordan arbejder vi sammen?

Din hjerne kan sammenlignes med en motor. Motor på latin betyder kraft. For at motoren kan fungere optimalt og anvende kraften har den brug for et styresystem. Et system der kan servicere, vedligeholde, pleje detaljer og rette dine programmeringsfejl.

Din vejrtrækning er dit styresystem. System betyder på græsk, samling af enkelte dele til et sluttet og ordnet hele.

Gennem dig som motor bliver du via dit styresystem sat fri og får større rækkevidde. Når først du anvender din vejrtrækning til at renovere, servicere, vedligeholde og ændre på dine programmeringsfejl i hjernen, hjertet og kroppen. Vil du møde verden i den foranderlighed den er.

Sessioner kører tirsdag og torsdag enten online eller fysisk på Gothersgade 137 st. 1123 København K v/ Fysio360.

Lotte - Longer Exhale

Personlige sessioner

  1. Først lærer du dit mest basale styresystem at kende og genlærer “at trække vejret bevidst ”
  2. Derefter lærer jeg dig at åbne op ind til dit motorrum. Hjælper dig med, at omprogrammere din motors fejl, så din motor kører på alle cylindere. Etablerer et servicesystem fyldt med energi, der kan vedligeholde din motor, så du forebygger og ikke ender i risikostyring med mekaniske fejl og sammenbrud, grundet forkert indstilling.
  3. Sidst lærer jeg dig helt simpelt at aktivere din motors kraft gennem handling og forståelse via dit styresystem, så du evner at få taget fat på tunge og belastende opgaver ved at “gå ud og gøre det” så du og din motor forbliver i fremdrift.

Personlige sessioner kører i et forløb over 6 gange á 90 min. med sessioner hver 14. dag.

Jeg forventer du træner 30 min x 3 ugentligt hjemme. Eller 9 x 15 min fordelt på ugen. Dog kan der være problemstillinger, der kræver 5 x træning ugentligt men det er som regel senere i forløbet.

Vi taler sammen om dit behov for støtte i din træning.

Planen

Der udarbejdes et grundprogram som er tilpasset din problemstilling som du arbejder ud fra. Der er adgang til videoer optil 2 måneder efter afsluttet forløb. Dog anbefales det, at du lærer øvelserne udenad, da det er et kropsligt arbejde.

Udover evt. video adgang vil der være øvelser på skrift. Under sessionen bearbejder vi de problemstillinger, der er til stede og tilløber i takt med at vejrtrækningen åbnes op.  

Efter sessionen vil der senest næste dag afsendes et referat med øvelser, små opgaver osv. der skal arbejdes med. Der er fri mail adgang under hele forløbet og spørgsmål skal være relateret til dig og din problemstilling. Der kan ikke vejledes på 2. hånd.

Afbud til sessioner 36 timer før aftalte tid. 

Forløbet skal være afsluttet 5 måneder fra startdato ellers bortfalder sessionerne. 

Forløbet

I forløbet indgår der forskellige vejrtrækningsredskaber for at optimere på alle parametre og støtte dig i processen.

Efter endt forløb vil du være i stand til at håndtere de udfordringer, du har arbejdet med hvis du ellers har trænet. Yderligere vil du have en værktøjskasse for livet.

Har du udfordringer med noget af ovenstående er du velkommen til at skrive til mig for et forløb, dog bør du kun henvende dig hvis du er oprigtig interesseret.
Kontakt mig på: info@longerexhale.com

6 sessioner koster 18000,- kr. incl. moms. Forløbet er personlig bindende og betales inden opstart. Penge refunderes ikke såfremt der er forhindret fremmøde. 

Jeg oplever at flere henvender sig mens de er i forløb hos anden behandler og sidder fast i deres problemstillinger eller har valgt en tilgang til arbejdet med vejrtrækningen, der ikke passer ind i deres nervesystems tilstand. 

Eller dig der henvender dig, der egentlig ikke ønsker at arbejde med din vejrtrækning men tror jeg kan gøre arbejdet for dig. 

Hvis du er en af ovenstående må du forvente at jeg afslutter vores samtale hurtigt, da jeg ikke kan løse dine problemer, hverken her og nu eller på den lange bane. 

Lotte Maggie Mogensen.

Book personligt 1:1 forløb

Personligt forløb

1:1 sessioner x 6
Scroll to Top